loop mee
met de
klimaatmars

De klimaatcrisis is nu en wacht niet. Wij zijn de laatste generatie die er iets aan kan doen. En dat doen we dus ook. Op 6 november schrijven we geschiedenis met de grootste klimaatdemonstratie ooit. Samen roepen we op tot politieke actie! Bekijk het liveblog. (foto: Marianna Selina Knollema)
protestmars

Samen op straat voor een leefbaar klimaat

De wereld staat in de fik én onder water tegelijk. Overstromingen, grote bosbranden en droogtes, overal worden mensen getroffen door de klimaatcrisis. Ook in Nederland. Maar politici komen niet in actie om ernstige klimaatontwrichting te voorkomen. Dit kan zo niet langer!

van achterloper naar voorloper
Nederland kan een voorloper zijn. Maar Nederland heeft niet eens een regering en stelt al jaren serieus beleid uit om de klimaatcrisis aan te pakken. Dit kan zo niet langer! Wij willen dat de Nederlandse overheid luistert naar de wetenschap, en alle burgers die zich zorgen maken over de klimaatcrisis.

loop mee
op 6 november organiseren we samen met 8 andere organisaties de grootste klimaatdemonstratie in Nederland ooit. Samen schrijven we geschiedenis. We roepen op tot politieke actie! We roepen de politiek op: Stop met getreuzel en ga aan de slag met ambitieuze, eerlijke plannen om de klimaatcrisis aan te pakken.

Bekijk het liveblog.
Maak toekomst
Geen tijd te verliezen. Loop mee, samen met een vriend en ons natuurlijk. Maak Toekomst.
Maak toekomst

Sluit je aan! Make friends.

Blijf via SMS op de hoogte van nieuwe Maak Toekomst acties waaraan jij kan bijdragen. 100% anoniem en gratis!
06

Goed dat je mee doet!

Je wordt vanaf nu op hoogte gehouden wanneer we je hulp nodig hebben bij acties van Maak Toekomst.

Wil je ook benaderd worden voor andere acties van Greenpeace Nederland?