Over Maak Toekomst

Kom in
actie!

In 2021 maken we toekomst. Met lef. Met liefde. Met iedereen. En dat is nodig, want klimaatverandering brengt ons in gevaar. Jong en oud. Zwart en wit. Links en rechts. Het is een ramp die ons allemaal aangaat, en wij zijn de laatste generatie die er iets aan kan doen. Daarom roepen wij je op: Maak Toekomst.


Dit is een beweging van mensen die in actie komen. Om dingen te maken. Of vrienden te maken. En systemen af te breken. Zodat er iets mooiers voor terug komt. Want ja, soms overtreden we de regels, maar dit verhaal moet gehoord worden. We nodigen iedereen uit om mee te doen. De toekomst overkomt je niet. Die maak je. Sluit je aan.


Make friends. Make trouble. Make future.

De beweging is gebouwd op drie pijlers voor verandering.

Make future

Make future gaat over het aanpakken van de status quo met een betere toekomst voor ogen. Het gaat over moed en hoop: de toekomst overkomt je niet, die maak je.

Make friends

Actie is op z’n effectiefst als je het samen doet. Massa maakt impact. Daarom bouwen we een beweging die gelooft in verbinding in tijden van vervreemding. Iedereen is welkom.

Make trouble

Niet zomaar trouble, maar feel good trouble. Acties waarbij de inhoud ernstig kan zijn, maar de toon altijd positief. Het voelt goed en is fun.

Goed dat je mee doet!

Je wordt vanaf nu op hoogte gehouden wanneer we je hulp nodig hebben bij acties van Maak Toekomst.

Wil je ook benaderd worden voor andere acties van Greenpeace Nederland?